Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Certificaten

VCA

Veiligheid en kwaliteit staat bij Stratenmakerbedrijf Smulders BV voorop. Dat vinden wij niet alleen, we kunnen het ook bewijzen. Want we zijn VCA gecertificeerd! VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Erkend Leerbedrijf

Met trots kunnen wij zeggen dat wij in het bezit zijn van de certificering ‘Erkend Leerbedrijf’. Als leerbedrijf investeren wij in de toekomst van de branche en in de toekomst van ons bedrijf door leerlingen binnen ons bedrijf op te leiden tot specialisten.

OBN

De Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijf Nederland, kortweg OBN, is het startpunt voor kwaliteit en vakmanschap in straatwerk. Dit zijn namelijk de kenmerkende eigenschappen van de ruim 200 bij de OBN aangesloten Nederlandse bestratingsbedrijven. Stuk voor stuk gespecialiseerde bedrijven die hun vakmanschap keer op keer bewijzen.

SEB

Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf (SEB)

Voor de uitvoering van de Erkenningsregeling is per 1 januari 1993 de Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf (SEB) opgericht. Het bestuur van de SEB besluit, op grond van toelatingseisen en gedragsregels, of een bedrijf toegelaten wordt tot de Erkenningsregeling, en zich officieel Erkend Bestratingsbedrijf mag noemen.